Verlanglijstje Telefoon +32 / 25886971

Jenever

De populairste geuren met Jenever in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Jenever hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Bvlgari BLV pour Homme Eau de Toilette Spray Bvlgari BLV pour Homme Eau de Toilette Spray

  Bvlgari BLV pour Homme van Bvlgari is een zeer gevarieerd en veelzijdig eau de toilette met houtachtige aroma's en een kruidig parfum karakter. Het bijzondere contrast in Bvlgari BLV pour Homme wordt gevormd door de verfrissende elementen in de topnoot en de taart mannelijke specerijen in de basis van het parfum.

 • Calvin Klein Escape for Men Eau de Toilette Spray Calvin Klein Escape for Men Eau de Toilette Spray

  Calvin Klein Escape for Men is een natuurlijke en aromatische mannengeur met verfrissende en kruidige bestanddelen. Van de topnoot tot de basis van het parfum, zijn er tal van natuurlijke geuren van bergamot, salie, den of amber, die het parfum zijn mannelijke aroma geven.

 • Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Eau de Toilette Spray Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Eau de Toilette Spray

  Light Blue Homme van Dolce & Gabbana is een verfrissende en aromatische mannengeur. Talrijke verschillende smaken zoals bergamot en mandarijn zorgen voor een fris zomergevoel. Jeneverbes, palissander en eikenmos geven de geur een mannelijke noot. Lichtblauwe Homme geeft een heerlijke frisheid met vele nuances.

 • Lacoste pour Homme Eau de Toilette Spray Lacoste pour Homme Eau de Toilette Spray

  Een eau de toilette vol frisheid, energie en drive, dat is Lacoste pour Homme. Met zijn verfrissende geuren van verkwikkende citrusvruchten, de kruidige toets van peper en een romige afwerking van vanille en muskus, is de geur van Lacoste pour Homme de belichaming van mannelijkheid.

 • Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray

  Drakkar Noir van Guy Laroche met zijn bijzonder mannelijk parfumkarakter is de belichaming van mannelijkheid. De gevarieerde aroma's van pittige en pittige geuren geven Drakkar Noir een sportieve en elegante uitstraling, en het fougére-akkoord geeft het een bijzonder opwindend parfumkarakter.

 • Hermès Un Jardin en Méditerranée Eau de Toilette Spray Hermès Un Jardin en Méditerranée Eau de Toilette Spray

  Hermès Un Jardin en Méditerranée is een houtgroene, fruitige geur voor mannen en vrouwen. Een geur die iedereen naar een andere plaats kan brengen. Een plek vol magie en natuurlijke attracties. Bloemen, bomen en licht zijn binnen handbereik. Ervaar deze geur elke dag opnieuw.

 • Hugo Boss HUGO Energise Klassieke Eau de Toilette Spray Hugo Boss HUGO Energise Klassieke Eau de Toilette Spray

  Hugo Boss HUGO Energise krijgt een levendig en verkwikkend karakter door de sterke en intense aroma's van specerijen en hout. Verse citrusvruchten in combinatie met de kruidigheid van rode peper, verfrissende koriander en fijn jacaranda hout maken Hugo Energise een unieke mannelijke geur ervaring voor mannen.

 • Hugo Boss No. 1 Eau de Toilette Spray Hugo Boss No. 1 Eau de Toilette Spray

  Hugo Boss No. 1 is een klassieke herengeur met een aantrekkelijke aromatische geur. Het bittere fougéreakkoord in Boss No. 1 is omgeven door houtachtige noten en vormt zo een bijzonder mannelijk parfumkarakter, wat vooral effectief is voor volwassen mannen.

 • Kenzo Homme Eau de Toilette Spray Kenzo Homme Eau de Toilette Spray

  Kenzo Homme Eau de Toilette is een mannengeur Kenzo die zijn bijzondere aantrekkingskracht ontleent aan zijn aromatische frisheid. Het krachtige, mannelijke aroma van de zee wordt niet alleen perfect afgerond door het contrast van houtachtige noten, maar wordt ook een heel bijzondere geurbeleving.

 • Donna Karan NY DKNY for Men Eau de Toilette Spray Donna Karan NY DKNY for Men Eau de Toilette Spray

  Donna Karan NY DKNY for Men boeit met een verfrissend verfrissende citrusgeur en het mannelijke aromatische karakter. Het dynamische eau de toilette is de perfecte metgezel voor actieve en zelfbewuste mannen met zijn onomkoopbare geur.