Sering

De populairste geuren met Sering in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Sering hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Guerlain Mitsouko Eau de Parfum Spray Guerlain Mitsouko Eau de Parfum Spray

  De fruitige Eau de Parfum Spray Guerlain Mitsouko is meer dan een geur. Guerlain Mitsouko is een traditionele compositie van sensueel vrouwelijke chypre elementen, gecombineerd met de verleidelijke kracht van het Verre Oosten, dat is uitgegroeid tot een waar meesterwerk van de parfumwereld. De elegante fles is navulbaar en daardoor bijzonder milieuvriendelijk.

 • Escada Magnetism Eau de Parfum Spray Escada Magnetism Eau de Parfum Spray

  Met zijn oosterse geur en het sensueel warme vanillekarakter is het Eau de Parfum Spray Escada Magnetisme gewoon onweerstaanbaar. De bruisende vrouwelijke geur geeft elke vrouw het zelfvertrouwen dat ze nodig heeft om sexy, verleidelijk en sensueel te voelen.

 • Guerlain Champs-Élysées Eau de Parfum Spray Guerlain Champs-Élysées Eau de Parfum Spray

  Guerlain Champs-Élysées Eau de Parfum Spray 2017 wordt gepresenteerd in de legendarische bijflap en ondanks het nieuwe ontwerp is dezelfde bloemige fruitige geur die vrouwen sinds 1996 liefhebben en waarderen verborgen. Olivier Cresp opent Champs-Élysées met zwarte bessen en amandelbloesems. Deze effenen de weg voor Rose en Mimosa. De basis wordt gevormd door noten van hibiscuszaad en amandelboom.

 • Estée Lauder Pleasures Eau de Parfum Spray Estée Lauder Pleasures Eau de Parfum Spray

  Estée Lauder Pleasures is een zeer klassiek vrouwelijk eau de parfum dat de aroma's van verschillende bloemen combineert. De vakkundig uitgebalanceerde samenstelling van bloemen en fruit geeft Pleasures by Estee Lauder zijn aantrekkelijke en onvergetelijk aangename geur.

 • Gucci Guilty Eau de Toilette Spray Gucci Guilty Eau de Toilette Spray

  Guilty by Gucci is een uitzonderlijk sensuele en verleidelijke eau de toilette met oosterse en bloemige geuren. De extravagante geursamenstelling in Gucci Guilty geeft de drager een onbeschrijfelijk sensuele en glamoureuze uitstraling.

 • Estée Lauder White Linen Eau de Parfum Spray Estée Lauder White Linen Eau de Parfum Spray

  White Linen van Estée Lauder is een verfrissende vrouwengeur die tegelijkertijd lichtheid en sensualiteit uitstraalt. Deze klassieke geur uit 1978 betovert met zijn verkwikkende aldehyde karakter, waardoor Estée Lauder White Linen een onvergetelijke geurbeleving is.

 • Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray

  Calvin Klein Contradiction is een verleidelijke vrouwengeur die zich volledig richt op de volle pracht van de bloemen. De mooie bloemen zijn vermengd met sterke vruchten en ruige houtsoorten tot een sensuele geurbeleving, die Contradiction for Woman by Calvin Klein zijn zeer bijzondere noot geeft.

 • Lancôme Trésor L ' eau de toilette spray Lancôme Trésor L ' eau de toilette spray

  Het Eau de Parfum van Lancôme Trésor belooft een bijzonder intense en langdurige geurbeleving. In tegenstelling tot eau de toilette is het aandeel parfumolie hier hoger. Slechts een paar druppels zijn genoeg om de hele dag of avond van uw favoriete geur te genieten. Zo is de fles bijzonder productief en ook populair als een nobel geschenk.

 • Dior Dolce Vita Eau de Toilette Spray Dior Dolce Vita Eau de Toilette Spray

  Dior Dolce Vita is een zorgeloze en zomerse lichte vrouwengeur met een licht oosters karakter. De bloemige hartnoot van het Dior parfum is omgeven door diverse fruitsoorten en lichte specerijen en creëert zo een unieke sensuele en sierlijke geurbeleving vol levensvreugde.

 • Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray

  Een adembenemende geur begeleidt Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray. De Eau de Parfum is een hommage aan de vrouwelijkheid, een uitnodiging tot verleiding en een geheim dat de drager maakt het object van verlangen en een interessante en vertederende metgezel. De geur bedekt de huid als een zachte sluier.