Zware Aalbessen

De populairste geuren met Zware Aalbessen in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Zware Aalbessen hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Cerruti 1881 pour Homme Eau de Toilette Spray Cerruti 1881 pour Homme Eau de Toilette Spray

  Cerruti 1881 pour Homme is een aromatische mannengeur van Cerruti met pittige en houtachtige noten. Hoewel het al sinds de jaren negentig op de markt is, heeft het tot op de dag van vandaag niets aan aantrekkingskracht ingeboet. Met aroma's van Turkse roos, saffraan, cederbast, labdanum, Hondurese styrax en oud.

 • Cacharel Amor Amor Eau de Toilette Spray Cacharel Amor Amor Eau de Toilette Spray

  De Cacharels Amor Amor fles wordt geleverd in een felrode kleur en is een perfecte match voor de geur binnenin. Deze klassieker voor vrouwen is één van de meest vrouwelijke creaties ooit. Het ontwerp legt een verband tussen geur en fles.

 • Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray

  Deze geur is zo licht en verfrissend dat het thuishoort in elke dames handtas. De eau de toilette van Davidoff Cool Water Woman inspireert met aquatische smaken, waardoor het voldoet aan bloemenakkoorden. De fles is ontworpen in de vorm van een druppel water, passend bij de sfeer van het zeewater.

 • Chopard Casmir Klassieke Eau de Parfum spray Chopard Casmir Klassieke Eau de Parfum spray

  Casmir van Chopard is een zeer romige vrouwengeur met een oosterse uitstraling. Cašmir's recept voor succes zijn de geuren, die variëren van fruitigzoet, tederbloemig, pikant bitter, met een zacht vanille aroma in het midden, waardoor de geur klassieker zijn essentiële geur.

 • Escada Magnetism Eau de Parfum Spray Escada Magnetism Eau de Parfum Spray

  Met zijn oosterse geur en het sensueel warme vanillekarakter is het Eau de Parfum Spray Escada Magnetisme gewoon onweerstaanbaar. De bruisende vrouwelijke geur geeft elke vrouw het zelfvertrouwen dat ze nodig heeft om sexy, verleidelijk en sensueel te voelen.

 • Hugo Boss HUGO Deep Red Eau de Parfum Spray Hugo Boss HUGO Deep Red Eau de Parfum Spray

  Hugo Boss HUGO Deep Red is een uitdagende geur voor de vrouw die leeft volgens haar eigen regels. Het zelfbewuste parfum straalt een betoverende vrouwelijkheid uit en boeit met zijn samenstelling van sprankelend fruit en fijn hout. HUGO Deep Red - een diepgaande geurervaring van Hugo Boss.

 • Hugo Boss HUGO XX Eau de Toilette Spray Hugo Boss HUGO XX Eau de Toilette Spray

  Hugo Boss HUGO XX is de vrouwelijke helft van het parfumduo HUGO XX/XY. De vrouwengeur Hugo XX richt zich ook op contrasten die elkaar aantrekken. Niet voor niets adverteert Hugo Boss deze populaire parfumserie met de slogan "Harmony is overrated". HUGO XX zal u ook stimuleren!

 • Hugo Boss Femme by Boss Eau de Parfum Spray Hugo Boss Femme by Boss Eau de Parfum Spray

  Hugo Boss Femme by Boss is een parfum voor de moderne vrouw die vertrouwen heeft in haar vrouwelijkheid. Fruitige, frisse aroma's creëren een betoverende uitstraling die uw omgeving zal boeien. Een stijlvol statement van hedendaagse vrouwelijkheid: Femme by Boss .

 • Jil Sander Sport for Women Eau de Toilette Spray Jil Sander Sport for Women Eau de Toilette Spray

  Jil Sander Sport for Women is een geur voor actieve en sportieve vrouwen. De lichte en verfrissende noten van verschillende soorten fruit en bloesems zorgen voor een unieke geurbeleving en geven de drager van Jil Sander Sport for Woman een gevoel van zomerse lichtheid en verfrissende aantrekkelijkheid.

 • Laura Biagiotti Roma Eau de Toilette Spray Laura Biagiotti Roma Eau de Toilette Spray

  "Een adem van de eeuwigheid" - deze slogan adverteert Laura Biagiotti haar klassieke Roma geur. Een vrouwelijk parfum dat schittert in een lichtgevende samenstelling van bessen, bloemen en kruiden met een sensuele afdronk. Roma is een bloemig-oriëntaalse geur voor de moderne ontdekker.