Eau de Toilette

De meest populaire Eau de toiletten in de webshop

In de easyCOSMETIC parfum winkel vindt u verschillende Eau de toiletten van gerenommeerde parfumeurs. Onder de meest populaire Eau de toiletten op easyCOSMETIC:

 • Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette

  De tijdloze klassieke geur van Geoffrey Beene Grey Flannel is bijzonder aantrekkelijk en mannelijk. Het samenspel van oosterse geurelementen, fijne bloemenaroma's en hartige houtsoorten geeft het parfum een onweerstaanbare geur die simpelweg onvergetelijk is.

 • Floris JF Eau de Toilette Floris JF Eau de Toilette

  Floris JF Eau de Toilette is uw frisse start van de nieuwe dag. Aroma's van bergamot en limoen, citroen en grapefruit gemengd met verleidelijke Gardenia en balsamico-kruidige cipres. Voeg een vleugje masculiene amber en een onderscheidend ceder aroma toe en laad uw batterijen op in de tuinen van Menorka.

 • Replay Jeans Spirit! for Her Eau de Toilette Replay Jeans Spirit! for Her Eau de Toilette

  Het eau de toilette van Replay Jeans Spirit straalt voor haar passie, creativiteit en de vreugde van jezelf zijn uit. Het weerspiegelt het zelfvertrouwen. De geur is gericht op iedereen die de denimhouding tot het leven begrijpt en vooral leeft. De geur is een statement over Replay en haar filosofie.

 • Scottish Fine Soaps Men's Grooming Thistle & Black Pepper Eau de Toilette Scottish Fine Soaps Men's Grooming Thistle & Black Pepper Eau de Toilette

  De Schotse Fine Soaps Mannen's Grooming Thistle & Black Pepper Eau de Toilette inspireert met zijn woeste, mannelijke geur, die bestaat uit bossen, specerijen en bloemen. De essentie wordt gedomineerd door ingrediënten als amber, patchouli en sandelhout, die samen een kruidig harsachtig aroma vormen.

 • Atkinsons English Lavender Eau de Toilette Atkinsons English Lavender Eau de Toilette

  De fougère-groene noot van de Eau de Toilette van Atkinsons English Lavender onderstreept op schitterende wijze het karakter van de drager ervan. Al na een paar seconden sprayen hoor je de noten van bergamot, lavendel, rozemarijn, salie en lavendel spikenard. Wanneer de topnoten zijn weggeëbd, komen de aroma's van rozenhout en muskaatsalie op de voorgrond. De compositie is ingebed in een basis van mos, muskus en tonkaboon. De vraag wie er achter deze geur zit, blijft open. Wie kiest voor deze Eau de Toilette van Atkinsons trakteert zichzelf op een heel bijzonder stukje luxe in het dagelijks leven.